Hoeveel kost het?

— PRIJSLIJST —

Opgelet, onderstaande prijzen zijn slechts een indicatie!

Het is onmogelijk om exacte prijzen te publiceren gezien de staat van je voertuig, je wensen en het maatwerk dat we leveren.Om een exacte prijs te kennen gelieve een offerte aan te vragen of langs te komen met je project of getailleerde foto's. 

Eens een prijs is overeengekomen op een offerte, dan blijft het ook deze prijs van overeenkomst.

U weet niet wat of hoe? geen probleem neem even contact en we helpen je verder.

Er zijn veel mogelijkheden op maat van jouw wensen!

DIENSTEN

Basic Wash - Handwas en drogen.

Vanaf €99

Wax Pakket

Nadat de motor grondig een handwas heeft gekregen, wordt er een wet coat (deze is op basis van nano techn. en blijft tot 3 maand) aangebracht. Je motor glanst weer!

Wanneer alle waskrassen en andere lichte krassen dienen verwijderd te worden is het beter te opteren voor een Polish- of Gyeon Glas coating.

Vanaf €145

Polish Pakket

Een polish pakket bestaat uit een totale aanpak van uw motor. We voeren een meerstapse lakcorrectie uit waarmee de oxidatiesluier, waskrassen, krassen, ingebrande vogeluitwerpselen en andere beschadigingen verwijderd worden zodat de lak er weer als nieuw uitziet. Wanneer dit gedaan is gaan we het lakwerk beschermen met een sealant en kwalitatieve carnaubawax. De wielen worden hierbij niet vergeten, ook deze zullen gereinigd en beschermd worden. Het lakwerk zal na deze behandeling weer als nieuw ogen door de maximale correctie wat we uitvoeren.

Door het lakwerk te restaureren naar showroomstaat zal de herverkoopwaarde van de motor ook toenemen. De kost van deze behandeling wordt snel terugverdiend bij de verkoop van de motor. Veel van onze klanten hebben hun motor sneller en voor een hoger bedrag kunnen verkopen na het laten uitvoeren van deze behandeling.

Vanaf €349

Ultimate Pakket

Een Glas Coating van Gyeon is momenteel het van het wanneer het aankomt op het gebied van lakbescherming. De nano coating opgebouwd met silica maakt het lakwerk kras vaster, beter bestand tegen chemische en UV invloeden en ultra hydrofobisch, daar bovenop is de toename in glans ongezien, de dikte van 2 à 3 micron coating geeft meer diepte aan het lakwerk.

Belangrijk is dat het lakwerk eerst tot in topstaat gecorrigeerd wordt. Daarom is bij dit pakket ook standaard een uitgebreide meerstapse lakcorrectie inbegrepen.
Bij een normaal onderhoud van de motor (geen carwash wel te verstaan) zal deze coating makkelijk gedurende 5 jaar aanwezig blijven op het lakwerk van je Motor.


SuperMoto (KTM Duke)  650,00 €
Type GS - Multistrada  750,00 €
Chopper klein  650,00 €
Chopper Groot  850,00 €
Naked 700,00 €
Supersport 850,00 €
Touring (Hyabusa) 950,00 € 

 Vanaf €650

Polijsten van diverse onderdelen


Vanaf €55

Wrappen

Hierbij is de prijs afhankelijk van de gekozen folie, staat van de te wrappen onderdelen, zijn de onderdelen gedemonteerd aangebracht, enz..........

Vanaf €475 

Het is ook steeds mogelijk om een pakket op maat van uw behoeften samen te stellen! Prijzen variëren naargelang het type Motor, de graad van vervuiling! Alle prijzen zijn inclusief 21% btw!

Wij denken ook aan het milieu! wij gebruiken enkel natuurlijk afbreekbare producten.

https://www.motor-coating-wrapping.be