Heeft uw Motor professionele zorg nodig?

— Motor verzorging met passie —

Motor Coating-Wrapping is een professioneel, dynamische één man zaak ontstaan uit de liefde en passie voor motoren. Ik heb me gespecialiseerd in het gedetailleerd reinigen en detailen van Motorfietsen. Ik ben tevens gespecialiseerd in het polijsten van lakwerk om krassen te verwijderen en de diepste glans en reflectie (weer) naar boven te brengen door gebruik te maken van de beste materialen.

U kan bij mij terecht voor lakcorrecties door middel van polijsten/polieren, het aanbrengen van hoogwaardige lakverzegeling door middel van de beste glascoating op de markt, grondige motorreinigingen, het behandelen van uw lederen zadel/tassen, reinigen/polijsten van chroom, Aluminium onderdelen, velgen, enz.

Wenst u enkel het beste voor uw Motorfiets? Kies dan voor een extreme hoogglans en een lakverzegeling met een glascoating. Met behulp van een glascoating brengen ik uw motorfiets terug in showroomstaat en zorg ik ervoor dat de glans van uw motorfiets langdurig beschermd blijft tegen bijvoorbeeld: Steenslag, vogel uitwerpselen, strooizout, boomsappen en andere soorten van vervuiling.

U heeft een dure of exclusieve helm? Deze kan ook behandeld worden!

Motor Coating-Wrapping biedt u motordetail-en verfcorrectie diensten van de allerbeste standaard.

U kan bij mij terecht voor alle type motoren, exclusieve, oldtimers, tweedehands- en zelfs gloednieuwe motorfietsen. Mijn verschillende behandelingen en diensten kunt u naar eigen wens combineren. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend adviserend gesprek om de exclusieve mogelijkheden voor uw motorfiets te bespreken.

 


Ik zal uw Motor voorbereiden voor het volgende avontuur

 

 

https://www.motor-coating-wrapping.be