Heeft uw Motor professionele zorg nodig?

— PROFESSIONELE WERKPLAATS EN SERVICE —

Ik gebruik enkel kwaliteitsgereedschap om aan uw Motor te werken. 

— Motor Wash —


U kunt zelf niet de nodige tijd vrijmaken om uw Motor te wassen zoals het hoort en u gruwelt van het idee dat uw prachtige lak beschadigd zou worden! De Luxueuze handwas biedt de oplossing! Ik was uw Motor met passie en zorg voor het beste resultaat, daarbij gebruik ik uiteraard alleen de beste materialen en producten.

Met de sneeuwwitte foam wordt de Motor voorzien van een egale laag speciale shampoo. De vuilinkapselende middelen zorgen ervoor dat het vuil veilig wordt afgevoerd van de Motor, zonder dat er met een spons of washandschoen contact wordt gemaakt met de lak. De kans op krasjes en swirls wordt hierdoor aanzienlijk gereduceerd.

Ik was uw Motor uiterst zorgvuldig, met de hand en helemaal volgens de regels van de kunst. Ik gebruik hierbij uitsluitend professionele en kwalitatief hoogwaardige producten, pH neutrale autoshampoos en microvezeldoeken.

— Polijsten —


Een van de belangrijkste processen tijdens de detailing is de polijst behandeling. Uw motor wordt in meerdere stappen gepolijst, afhankelijk van de staat van de lak. Zo krijgt de lak weer zijn sprankelende glans terug en worden kleine waskrasjes en kleine imperfecties verwijderd.

Om diepere krassen en lak beschadigingen te herstellen, zal een enkele polijst/polier behandeling niet volstaan. Voor dergelijke diepgaande lakcorrectie moet de laklaag verschillende keren gepolijst worden en dit met diverse pads en kwalitatief hoogwaardige producten.

Met deze grondige lakcorrectie behaal ik met een zorgvuldige en behoorlijk intensieve polijst behandeling in minimaal 2 tot 3 stappen een verbluffend resultaat. De correctie van swirls is 70 tot 90%, de correctie van krasjes 75 tot 85% en de correctie van glans 100%.

Uw motor wordt met de grootste zorg en toewijding behandeld. Met deze correctie van de lak zal uw Motor een werkelijk ongelooflijke verandering in glans en reflectie ondergaan. Deze behandeling is ook uitermate geschikt om uw pas aangekochte tweedehandsmotor er als nieuw te laten uitzien.

Wij Polijsten volgende zaken: 

- Lak

 - Aluminium onderdelen

 - Chroom onderdelen

 - Vraag het, en ik kijk voor een oplossing!

— Glascoating —


Een woordje uitleg ...

Glascoating is de nieuwste generatie / innovatie op gebied van lakbescherming of lakverzegeling voor uw Motor.
Het is een speciale coating op basis van vloeibaar glas die kan worden aangebracht op diverse onderdelen van uw Motor, waardoor deze extreem goed beschermd zijn tegen invloeden van buitenaf. In tegenstelling tot een wax of sealant biedt een glascoating een langdurige bescherming tot 5 jaar!!!

Waarom zou u moeten kiezen voor een glascoating op uw lakwerk?

 • Een diepe 'vette' 'wetlook' glans
 • Een mooie stralende lak met een natuurlijke diepe kleur
 • Minder onderhoud
 • Minder gevoelig voor reinigingsmiddelen
 • Gladder resultaat
 • Minder kras gevoelig
 • Werkt extra waterafstotend (hydrofobisch)
 • Geeft de lak een hardheid tot 9H*
 • Voegt meetbaar lakdikte toe
 • Zeer diepe glans met een zeer hoge reflectie
 • Sterk zelfreinigende werking
 • Extreme bescherming tegen boomsappen, dierlijke resten, insecten, zonlicht en zure regen
 • Beschermt tegen gebruikssporen en wasstraatkrassen door de hardheid van de coating
 • Duurzaamheid tot 60 maanden!

Voorbehandeling bij glascoating

Een duurzame glascoating op uw Motor aan laten aanbrengen is enkel mogelijk op een perfect gepolijste en ontvette Motor want glascoating is namelijk een transparante laag. Voor een optimaal resultaat dient uw lak swirl- en hologramvrij te zijn, er mogen dus geen waskrassen, cirkels of andere vegen zichtbaar zijn in het lakwerk. In direct zonlicht komt dit namelijk zeer duidelijk zichtbaar door de coating heen.

Een glascoating aanbrengen is een secuur werk, dat behoorlijk wat tijd en vakkennis vraagt. Glascoating is onder andere bijzonder nuttig om de schoonheid van de Motor te behouden op het moment dat u uw gloednieuwe Motor bij de dealer heeft opgehaald of als deze werd onderworpen aan een van onze polijst pakketten.

Nadat de coating vloeibaar is aangebracht moet deze uitharden, zo ontstaat er een hard en vooral super glad oppervlak. Met een glascoating kan het vuil zich moeilijk vasthechten en zal u uw Motor met weinig moeite opnieuw laten stralen. Glascoating gaat een reactie aan met de ondergrond en vormt een harde beschermlaag die veel duurzamer is dan wax. In tegenstelling tot wax een zeer langdurig effect

— Wrappen —

Het is onmogelijk om vaste prijzen publiceren, dit heeft met verschillende factoren te maken, enkele kleur, meerdere kleuren, carbon motief, staat van je motor, enz.

Daarom maak ik altijd eerst een offerte voor jouw motorfiets, goede afspraken zijn het beste begin.

Ik gebruik enkel kwaliteit wrap folie van 3M en Avery Dennison.

— Verkoop & Plaatsing Accessoires —

Ik verkoop enkel kwaliteitsproducten en ben verdeler van ITR Racing en andere accessoires.

Indien U zelf reeds een accessoire heeft gekocht en het lukt je toch niet deze te plaatsen, GEEN nood kom er gerust mee langs en we kijken hoe we je kunnen helpen. We geven wel geen garantie op de zelf aangeleverde accessoires! 

— Hulp bij uw projecten —


U werkt aan een project en zit met een probleem of iets dat u zelf niet kan, contacteer me en ik help je graag verder.

De passie en kwaliteit staat bij mij op de eerste plaats en we werken samen met jou, iets uit waar we ons allen goed bij voelen.

https://www.motor-coating-wrapping.be