Portfolio Stripping - Schade cover - polijsten & maatwerk 

— Harley Davidson Koffers —


Stripping op maat gemaakt

— Ducati 900 SS - cafe racer —

Stripping op maat

Opdracht gever was BarnBuiltBikes, zij vroegen me om hun projectje Café Racer gebaseerd op een Ducati 900ss te voorzien van de goude stripping zoals die origineel was. Aangezien er wat aanpassingen waren en dus de onderdelen niet allemaal de originele afmetingen hadden moest dit op maat gemaakt worden.

— HONDA CTX —

Rebel Flag

De vraag was of het mogelijk was om een Rebel vlag imitatie op maat te maken op de snuit, tank en achterste.

Bij deze is dat kunnen we stellen dat het mogelijk is!!!

— Suzuki Intruder 1400 —

Batwing

Er werd me gevraagd om deze net gespoten Batwing te voorzien van vlammen in het mat zwart die naar boven toe breder zouden uitlopen en er een verkort plexi ruitje voor te maken, dit moest ook in het mat zwart zijn.

— Koffer set YAMAHA —

Schade Cover up

De eigenaar van deze koffer set bood zich aan met de vraag of we hem een een prijs vriendelijke maar degelijke oplossing konden bieden om de valschade op deze koffer weg te werken. Gezien dat de lak weg is kunnen we deze niet terug toveren, hij had al prijs gevraagd voor nieuw deksel, te spuiten en kwam vervolgens bij mij terecht nadat hij een eerder dergelijke op deze site gezien had. Na een grondige polijst beurt (om oneffenheden weg te krijgen) hebben een cover up gedaan  met een 3D carbon. voordeel hiervan is dat het prijs vriendelijk is, lijkt origineel, en als er weer een beschadiging is zetten we er een nieuwe op.

— BMW - S1000XR Koffers —

Aanbrengen BMW replica stickers

Een klant bood zich aan met een gloednieuwe BMW S1000XR. Deze was voorzien van enige BMW originele be-stickering maar helaas niet op de koffers. de eigenaar vond dat deze kale koffers iets miste en niet bij de motor pasten, ook bij BMW bestaat er geen sticker set hiervoor. We hebben dezelfde kleuren bij elkaar gezocht en een ontwerpje bedacht in dezelfde stijl als de originele op de motor. 

— HONDA CBR500R —

Andere Stripping kleur

De eigenares van deze nieuwe prachtige machine bood zich aan met de vraag of we de originele geel/zwarte stripping konden vervangen door de kleur van haar wensen Fuchsia. Op haar vraag hebben we originele Honda stickers verwijderd, met uitzondering van de tank omdat hier de stickers onder de vernis zaten! hierop hebben we het patroon gevolgd maar net iets groter zodat deze ook netjes gecoverd is. Ook hebben we de wheel stripping vervangen door een Witte, dit paste beter bij het geheel.

— Honda VFR Kofferset —

Kofferset was flink gekrast, aangezien deze dagelijks gebruikt worden voor woon/werk verkeer zal het zeker nog gebeuren. Om ze toch presentabel te houden werd me gevraagd om een budgetaire oplossing te bieden daar spuitwerk te kostelijk is opnieuw en opnieuw te laten doen.

— SUZUKI Intruder 1400 —


Ik werd gecontacteerd met de vraag of het mogelijk is om een plexi windscherm in te korten en zwart te maken? Natuurlijk is dit mogelijk en heb ik de job met veel plezier aangenomen. Toen de klant zijn windscherm bracht hebben we samen de hoogte bepaald en de snijding (gebogen of recht). Na het snijden de rand netjes glad en rond gezet alsof het origineel is. Vervolgens beide zijden van zwarte wrap voorzien.

— HONDA CBR900 RR —

GEPOLIJSTE VELGEN EN FRAME

— HUSABERG 650 —

Gepolijste achterbrug en wielen

— SUZUKI GSXR 750 —

Gepolijste Velgen en frame

— KAWAZAKI - GTR1400 —

Deze klant contacteerde me nadat er zich thuis een accidentje had voorgedaan! een object was tegen de tank gevallen met alle gevolgen! we hebben een oplossing op maat in overleg met de eigenaar gemaakt.

— BMW - Koffer Set —

Deze koffer set van BMW heeft het hard te verduren gehad van de weerperikelen en het rijden op gezoute straten! De koffer zatten vol krabben en krassen en diende voorzien te worden van een grijs metallic wrap folie.

https://www.motor-coating-wrapping.be