— Portfolio Wrap Projecten —

— Ducati - Panigale 899  —

volledige carbon wrap

Deze Machine werd ons gebracht om hem volledig in carbon look te wrappen. De eigenaar houd het graag strak en sober en daarom werd geopteerd om de belettering in het glanzend zwart te zetten. terwijl hebben we ook nog enkele andere kleine probleempjes opgelost !

— Suzuki - GSXR1000 —

De eigenaar van deze GSXR onderhoud zijn machine maniacaal, doch was hij uitgekeken op het gele. Tevens wil hij hem zo goed mogelijk houden voor de toekomst, door hem te wrappen in zijn lievelingskleur is hij zoals hij hem wil en ook nog eens beschermd. 

— BMW - 1000RR —

M serie kleuren

De eigenaar vond dat hij wat kleur miste in het wit, dus werden we gevraagd om hem te voorzien van de M-kleuren.

— Honda - CBR1000RR —

Stripping

De eigenaar van deze CBR1000RR bood zich aan met een foto van het internet gehaald. de vraag was om al het zwarte te coveren met een titanium matte kleur gelijkend op het voorbeeld dat hij bij had.

— Ducati Multistrada —

MotoGP Corse thema

Ducati Aarschot kwam met de vraag om iets unieks te doen met een witte Multistrada. Aangezien je bij Ducati reeds verschillende thema's kan kopen zoals de pikes peak en we dit thema recent al gedaan hadden, wou ik toch iets origineler doen. Na een nachte slapen dit voorgesteld en goed bevonden. MotoGP Corse thema trachten over te brengen.

— Kawasaki - Z900 —

Gele wrap

Er werden me onderdelen van een Z900 aangebracht met de vraag om deze in het fel geel te wrappen. Eerste gedacht was gaat dit niet te worden? Maar klant is koning en zo gebeurde, toen zijn motor terug in elkaar zat stuurde hij me een foto van zijn machine, hij heeft een mooie keuze gemaakt door niet te veel geel te laten wrappen.

— Ducati - Multistrada —

Pikes Peak thema

Er werd me een witte Multistrada aangebracht met als opdracht er een Pikes Peak van te maken. Super leuk opdrachtje !!! Wederom een super contente klant.

— KTM - 1090 —

S-Thema

Ik werd gevraagd om op deze grijze KTM 1090 van het S-Thema te voorzien zoals dit is op het Adventure model 2020. De eigenaar vond hem maar saai zo. Dit was ook weer een uitdaging gezien we niet simpel konden copiëren omdat de 1090 zijn kuipwerk wat verschild van de adventure.

 — Ducati - Panigale 959 —

Custom made Corse Ontwerp

De eigenaar van deze Panigale 959 vroeg of het mogelijk was om zijn machine te voorzien van het Panigale V4 MotoGP Corse ontwerp? Dit was een geweldige uitdaging gezien het een ander model is met toch wel wat verschillen in het kuipwerk. Na wat meten en het nodig bestuderen zijn we er aan begonnen met dit als resultaat.

— Suzuki - Bandit —

Mat Zwarte Wrap

De eigenaar van deze Bandit vroeg om zijn machine in het mat zwart te wrappen. We hebben de type aanduiding er ook weer opgezet in het mat titanium grey.

— KTM 1290s Adventure —

Wrappen

Deze motor werd ons gloednieuw aangeleverd rechtstreeks van bij de dealer op vraag van de klant. De eigenaar had in het verleden een KTM in deze kleurstelling gehad refererend naar de Parijs Dakar kleur stelling terug in de tijd. Dus hebben we deze nostalgie terug gebracht.

— Kawasaki Voyager —

Polijsten, wrappen & glas coating

Deze motor werd binnengebracht met de vraag al het champagne kleur te coveren met mat zwart, de overgang hebben we voorzien van een titanium lijntje. Eerst en vooral de motor grondig gepoetst, gedemonteerd, alles gepolijst, mat zwarte wrap en belijning aangebracht en vervolgens glas coating erover gezet (inclusief de chroom) en natuurlijk terug gemonteerd.

— Ducati Diavel Tank —

Slechte staat lak

Er werd me gevraagd om de lak in ere te herstellen waar mogelijk en er iets leuk mee te doen. De motor had al wat carbon accessoires en hebben we dit terug gebracht op de tank. Eerst grondig gepolijst, een glas coating aangebracht en vervolgens carbon wrap met een streepje rood en mat zwart.

— Ducati 900 SS - cafe racer —

Stripping op maat

Opdracht gever was BarnBuiltBikes, zij vroegen me om hun projectje Café Racer gebaseerd op een Ducati 900ss te voorzien van de goude stripping zoals die origineel was. Aangezien er wat aanpassingen waren en dus de onderdelen niet allemaal de originele afmetingen hadden moest dit op maat gemaakt worden.

— Triumph - Adventure —

Wrappen in mat zwart

De eigenaar van deze blauwe Triumph Adventure wou zijn beestje in het mat zwart. we zijn erin geslaagd om deze toch wel speciaal vormgegeven tank in 1 stuk te wrappen zonder naden. Ook alle andere onderdelen zijn uit 1 stuk ingepakt.

— BMW - K1200 —

Wrappen met carbon

De eigenaar van de mooie BMW K1200 vroeg om alle effe mat zwarte onderdelen ( onderkuip, spiegels, midden tank, kontje, ...) in een carbon wrap te zetten. Deze onderdelen zijn ooit niet zo netjes opnieuw gespoten geweest.

— Ducati - Monster 696 —

wegwerken gebruik schade met wrap

Deze geweldige dame presenteerde zich met haar knappe wit matte Monster 696. Deze machine was zeer goed onderhouden maar witte matte lak heeft niet veel nodig om sporen van gebruik te vertonen. Ze vroeg me of het mogelijk was een carbon look wrap aan te brengen, zodanig dat er nog wit te zien was maar dat wel de gebruik sporen weg gewerkt zijn. De machine mocht wat stoerder worden. Na het één en ander getoond en besproken te hebben, werd dit het het resultaat.

— Honda - Moriwaki 250 —

Leopard Replica

Ik werd gecontacteerd door Robyn Racing met de vraag of ik een replica kan maken aan de hand van voorbeeld foto's? Robyn Racing is invoerder van ITR Race Parts en heeft een exclusieve Honda Moriwaki 250 die in de kleuren van Leopard Racing moet komen aangezien ITR sponsor is van Leopard. Deze uitdaging kon ik niet weigeren.... met volgende resultaat!

Door de enorme tevredenheid van het resultaat mogen we 3 motoren voor hen doen.

— Ducati - Hyperstrada —

Carbon & Tricolore wrap

Deze maniakaal onderhouden Hyperstrada kwam binnen om enkele onderdelen in carbonlook te wrappen. Maar de eigenaar had ondertussen een foto op het net gevonden om er  iets specialer van te maken. Dus ook een unieke tricolore look toegevoegd.

— Honda - CBR 929 —

Volledig wrappen in flake white

Deze mooie machine op leeftijd had duidelijk wat ouderdom sporen. Dus wou de eigenaar hem in een nieuw jasje hebben en koos voor Flaked White. Hij zou er later zelf nog een grafisch thema op plaatsen in het zwart. Na demontage van het kuipwerk merkten we enkel abnormaliteiten. Geen erge zaken maar die wel moesten opgelost worden. Na een telefoontje met de eigenaar, die vroeg of we deze zaken konden oplossen voor hem? Hebben we dit terwijl opgelost.

— Triumph - Explorer 1200 —

Wrappen

De eigenaar van deze knapperd heeft zijn hand weten leggen op dit showroom model. Maar vond de kleur maar niks, nu dat er hier en daar ondertussen wat kleine krasjes in stonden vond hij het tijd om van kleur te veranderen. Na een keuze gemaakt te hebben en het nodige besteld te hebben zijn we aan de slag gegaan.

— BMW - GS1200 R —

Wrappen na schade

Deze jonge BMW GS1200 R had een klein ongelukje gehad, een stormwind had er een boom laten opvallen! Gelukkig was er niets vitaal geraakt en bestond de schade uit krassen op de benzine tank dummy cover. De klant besloot dat het dan maar tijd was om een andere kleur te kiezen.

— Ducati - Multistrada 920 —

Plaatsing tricolore thema

De eigenaar van deze Ducati Multistrada 920 vond het effen rood maar saai en vroeg om hem te voorzien van een tricolore thema.

— HONDA CTX —

Rebel Flag

De vraag was of het mogelijk was om een Rebel vlag imitatie op maat te maken op de snuit, tank en achterste.

Bij deze is dat kunnen we stellen dat het mogelijk is!!!

— Ducati 1199s - 25y Anniversario  —

Foggy Replica

Na het zien verschijnen van de nieuwe Ducati V4 25y Anniversario hebben we deze in replica gemaakt op de 1199s. Dit aan de hand van de foto's gevonden op het net. 

— Suzuki Intruder 1400 —

Batwing

Er werd me gevraagd om deze net gespoten Batwing te voorzien van vlammen in het mat zwart die naar boven toe breder zouden uitlopen en er een verkort plexi ruitje voor te maken, dit moest ook in het mat zwart zijn.

— Koffer set YAMAHA —

Schade Cover up

De eigenaar van deze koffer set bood zich aan met de vraag of we hem een een prijs vriendelijke maar degelijke oplossing konden bieden om de valschade op deze koffer weg te werken. Gezien dat de lak weg is kunnen we deze niet terug toveren, hij had al prijs gevraagd voor nieuw deksel, te spuiten en kwam vervolgens bij mij terecht nadat hij een eerder dergelijke op deze site gezien had. Na een grondige polijst beurt (om oneffenheden weg te krijgen) hebben een cover up gedaan  met een 3D carbon. voordeel hiervan is dat het prijs vriendelijk is, lijkt origineel, en als er weer een beschadiging is zetten we er een nieuwe op.

— YAMAHA - Midnight Star XVS1300 —

Mat zwarte wrap met Jack Daniels thema

Deze schone Midnight Star kwam binnen in originele blinkend zwarte lak. Deze was in zeer goede staat met enkele gebruik sporen. Het was gevraagd deze in het mat zwart te wrappen en Jack Daniels thema aan te brengen in titanium mat grijs. Om de wrap en aangebrachte logo's te beschermen er een Glas Coating over te zetten. 

— BMW - S1000XR Koffers —

Aanbrengen BMW replica stickers

Een klant bood zich aan met een gloednieuwe BMW S1000XR. Deze was voorzien van enige BMW originele be-stickering maar helaas niet op de koffers. de eigenaar vond dat deze kale koffers iets miste en niet bij de motor pasten, ook bij BMW bestaat er geen sticker set hiervoor. We hebben dezelfde kleuren bij elkaar gezocht en een ontwerpje bedacht in dezelfde stijl als de originele op de motor. 

— HONDA CBR500R —

Andere Stripping kleur

De eigenares van deze nieuwe prachtige machine bood zich aan met de vraag of we de originele geel/zwarte stripping konden vervangen door de kleur van haar wensen Fuchsia. Op haar vraag hebben we originele Honda stickers verwijderd, met uitzondering van de tank omdat hier de stickers onder de vernis zaten! hierop hebben we het patroon gevolgd maar net iets groter zodat deze ook netjes gecoverd is. Ook hebben we de wheel stripping vervangen door een Witte, dit paste beter bij het geheel.

— BMW 1000R - Sportieve toets —

Deze mooie machine werd binnengebracht met de vraag om deze een sportieve toets te geven die hier en daar kleine schade en gebruik sporen coveren. We kregen carte blanche!!! Een leuke opdracht maar niet de gemakkelijkste, meestal geven de klanten aan wat ze wensen en met welke kleuren. Aangezien het een rode motor is en reeds wit en zwart in het ontwerp zitten hebben deze kleuren gebruikt, wit en Carbon look zodat het geen kleurboek werd. Met hier en daar nog wat polijstwerk zijn we er in geslaagd om alle kleine schade en gebruik sporen te coveren en deze machine van een frisse toets te voorzien.

— Honda VFR Kofferset —

Kofferset was flink gekrast, aangezien deze dagelijks gebruikt worden voor woon/werk verkeer zal het zeker nog gebeuren. Om ze toch presentabel te houden werd me gevraagd om een budgetaire oplossing te bieden daar spuitwerk te kostelijk is opnieuw en opnieuw te laten doen.

— DUCATI MultiStrada Adventure —

Make Over

Op vraag van mijn klant zijn originele Multistrada Adventure een modern jasje gegeven met Carbon Wrap. De bedoeling was de tank ter hoogte van de knieén te beschermen en stoorde zich aan de Alu zijpanelen.

— DUCATI 959 - Wrappen onderdelen in carbon —

Hier was me gevraagd om enkele onderdelen zoals : Spatbord voor/ achter en de Chain guard van Carbon look wrap te voorzien. als extraatje hebben we ook in metal brushed Ducati voorzien en een Italiaans flaggetje als afwerking.

— SUZUKI Intruder 1400 —


Ik werd gecontacteerd met de vraag of het mogelijk is om een plexi windscherm in te korten en zwart te maken? Natuurlijk is dit mogelijk en heb ik de job met veel plezier aangenomen. Toen de klant zijn windscherm bracht hebben we samen de hoogte bepaald en de snijding (gebogen of recht). Na het snijden de rand netjes glad en rond gezet alsof het origineel is. Vervolgens beide zijden van zwarte wrap voorzien.

— YAMAHA R6 - VR46 project —

Deze klant bracht zijn prachtige maar zo zwarte Yamaha R6 met enkele screenshots van uit een Race-game als voorbeeld om zijn motor te voorzien van enkele VR46 details. Langs 1 kant diende een Rossi Maan te komen en langs de andere kant een Rossi zon, de 46 op de snuit mocht niet ontbreken natuurlijk.

— HONDA CBR900 RR —

GEPOLIJSTE VELGEN EN FRAME

— HUSABERG 650 —

Gepolijste achterbrug en wielen

— SUZUKI GSXR 750 —

Gepolijste Velgen en frame

— Glas Coating BMW 1200R —


Deze BMW 1200R wordt dagelijks gebruikt voor woon werk verkeer en is een 8Jaar. Deze is eens flink onder handen genomen met een grondige poetsbeurd en een Glas Coating behandeling. zoals je kan zien op de foto's is deze weer in nieuw staat, niet alleen de lak maar ook de koffers die er weer als nieuw uitzien.

— Wrappen Belly pan SUZUKI GSX-R —


Deze klant wou eens iets anders dan het originele.De belly pan was origineel zwart en wenste deze in het rood zoals de R op het kuip werk. Rode Wrap van Avery aangebracht, deze kan ten allen tijde verwijderd worden en zijn de onderdelen terug origineel. De belt pan krijgt wel flink wat steentjes te verduren, daarom heb ik hierover een glas coating gezet om de wrap te beschermen.

— SUZUKI GSX1250-FA —

Deze motor wordt gebruikt voor lange trips en vakanties, hij was aangeschaft als een occasie en vertoonde reeds wat gebruik sporen! Ik heb deze motor eens goed onder handen genomen met een grondige poets, polijst beurt en een glas coating aangebracht zodat deze er weer tegen kan voor vele jaren. Ook was er gevraagd orde koffers te voorzien van wrap in dezelfde kleur als de motor. Ook de wrap werd voorzien van een glas coating.

— DUCATI Panigale 1199s - Wrap belly pan —

Deze zijn Belly pan van een mat zwarte wrap voorzien, tevens een matte glas coating overgezet om de wrap te beschermen tegen steenslag.

— DUCATI Panigale V4 - Ducati Aarschot —

Een projectje op vraag van de Ducati Dealer Aarschot. Na overleg van een ontwerpje wrap en reclame aangebracht volgens hun wens.

— DUCATI Panigale V4 - Race project —

Op vraag van een klant een spoed opdracht om zijn Ducati V4 te voorzien van witte Race nr vlakken en nrs.

— HONDA Rebel - Wrappen —

De klant van deze mooie Rebel had zin in een andere kleurtje! Speciaal en gedurfd, deze wrap veranderd van kleur afhankelijk van de lichtinval. Logo's opnieuw volgens kleurkeuze van de klant terug aangebracht.

— Wrappen Race Motor Belgisch Kampioen BTT 2018 —


Op vraag van Belgisch kampioen BTT (Belgian Twin Trophy) 2018klant zijn race motor in 2 kleuren wrap gezet. Logo's en reclame stickers plaat hij zelf.

— DUCATI Street fighter Special Edition  —

Deze klant bezorgde me enkele foto's (van een ander model) als voorbeeld van hoe hij zijn achterste van zijn Streetfighter wou ge-wrapt hebben.

— KAWAZAKI - GTR1400 —

Deze klant contacteerde me nadat er zich thuis een accidentje had voorgedaan! een object was tegen de tank gevallen met alle gevolgen! we hebben een oplossing op maat in overleg met de eigenaar gemaakt.

— BMW - Koffer Set —

Deze koffer set van BMW heeft het hard te verduren gehad van de weerperikelen en het rijden op gezoute straten! De koffer zatten vol krabben en krassen en diende voorzien te worden van een grijs metallic wrap folie.

— APRILIA - RSV4  —


Op vraag van deze klant hebben we getracht een copy te maken op zijn kop kuip van zijn Aprilia RSV4. Zijn kop kuip heeft een iets andere vorm dan het nieuwere model,,, maar wou toch dit kleurschema op zijn licht beschadigde onderdeel.

— KTM - Duke 125 —

Deze jonge starter, deelt dezelfde passie als de oude rotten! Hij wou zijn voorste spatbordje gehuldigd hebben in een Carbon wrap. 

https://www.motor-coating-wrapping.be