— Portfolio Glas Coating —

— Kawasaki - GTR —

Glas Coating & Schade cover

Deze kanjer was super goed onderhouden, maar gebruik en weer laat zijn sporen na, dat is onvermijdelijk. De hoeken van de koffers hadden wat krassen die niet meer voldoende konden weg gepolijst worden en werd er geopteerd er een wrap over te zetten. Zoals steeds start het met een zeer grondige poets beurt, polijsten, ontvetten en vervolgens een 3 laags glas coating. Om overal aan en tussen te geraken demonteren we enkel wat nodig is om ons doel te bereiken.

— Honda - Africa twin —

Glas Coating & koffer wrap

Deze Africa Twin wordt dagelijks gebruikt voor woon werk verkeer het ganse jaar door. Zoals merkbaar op de foto van de tank begonnen de krasjes en swirls te komen. in deze krasjes blijft dan weer vervuiling zitten! De koffers zagen en er ook niet zo mooi meer uit, de alu panelen waren dof en ge-oxideert. Na het nodige poets en polijstwerk de machine van een volledige glas coating voorzien en de koffers van een witte wrap. deze machine kan er weer voor wat jaren tegen, en doordat hij nu hydrofobisch is zal hij veel makkelijker te onderhouden zijn.

— Harley Davidson - Road King —

Glas Coating & stikkering 

Deze klant bood zich aan met de vraag of we zijn machine terug zijn originele glans konden terug geven? De lak vertoonde reeds flink wat gebruik sporen, poetskrassen, steenslag putjes, enz.... Hij had ook een idee van bestickering die hij graag had. Na een zeer grondige poets en polijst beurt in 3 stappen kwam de glans er terug in, enkele steenslag putjes met lak gecorrigeerd en uit gepolijst konden we aan de bestickering beginnen. Vervolgens de glas coating aangebracht gaf ons meer dan het verwachte resultaat.

— Honda - Goldwing —

Glas Coating

Om te voorkomen dat deze zo goed als nieuwe Goldwing snel gebruik sporen en swirls zou vertonen hebben we hem meteen met ons glas coating pakket behandeld. dit geeft niet alleen een extra mechanische bescherming van de lak, maar maakt hem ook hydrofobisch voor jaren. Poetsen gaat zo veel makkelijker en sneller dat je meer tijd hebt om te genieten van het rijden en geen vrees moet hebben voor een belgische plons bui !!!

— Harley Davidson - Street Glide CVO—

Glas coating pakket

Er werd ons gevraagd om deze machtige Street Glide CVO eens goed onder handen te nemen en het volledige glas coating pakket te geven. Na een grondige was beurt kwamen de swirls al meteen naar boven, deze hebben we eerst netjes weg gepolijst, hetzelfde met de chroom. Vervolgens hebben we deze met ons volledig glas coating pakket behandeld dwz incl de chroom, zwarte pvc en zelfs de chroom die heet wordt!

— Harley Davidson - Fatboy —

Matte glas coating

De eigenaar van deze mooie matte Fatboy bood zich aan met een probleem dat veel eigenaars van matte motoren hebben. Hij begon reeds glans vlekken te krijgen waar er harder op de lak gewreven was en van vettige vingertjes! Na hem grondig gepoetst te hebben en behandeld te hebben met ons volledig glas coating pakket voor matte lak is hij weer in ere hersteld en bescherm voor vele jaren.

— Harley Davidson - Road King —

Glas Coating & stripping

Deze nieuwe Road King werd ons aangebracht om te voorzien van het volledige Glas Coating pakket. Tevens diende we een stripping aan te brengen op de koffers en de tank. Deze hebben we gedaan met een negatieve plot zodoende dat de originele lak door de letters zichtbaar wordt. Aangezien deze machine nieuw was, was de prijs ook lager daar we geen polijstwerk hadden!!!

— BMW R1250 —

Glas Coating

Deze fonkel nieuwe R1250 werd me toegeleverd direct door de dealer Winge Motors Rotselaar op vraag van de eigenaar. Deze kreeg meteen een duurzame Glas Coating van Gyeon. Een slimme beslissing zo is de machine meteen voorzien van de meest gerenommeerde bescherming die er is! Tevens is het ook voordeliger als het meteen gebeurd, we hoeven niet te polijsten en niet grondig te poetsen, zo bespaar je meteen 100 a 150€!!!

— BMW - R1250GSA —

Op Poetsen en Glas Coaten

 De eigenaar van deze R1250 GSA gebruikt zijn motor dagelijks door weer en wind, gaat geregeld off-road, maar heeft een hekel poetsen. Daarom vroeg hij of wij zijn machine weer eens netjes konden zetten en er meteen een glas coating konden opzetten. Door de glas coating wordt de motor hydrofobisch maar ook mechanisch beschermd. Een ander voordeel is dat vuil zich veel moeilijker kan hechten op de glas coating en hierdoor veel sneller en makkelijker te reinigen is!!!

— Suzuki VN1800 —

Volledige onder handen nemen

Deze machine heeft het zwaar te verduren gehad en was toe aan een totaal behandeling. De lak was niet overal volledig goed te krijgen met een polijst beurt, daarom vroeg de eigenaar of we een stripping op maat konden bedenken en plaatsen zodat de niet herstelbare lak gecoverd zou zijn. Zoals steeds beginnen we met een zeer grondige poetsbeurt, demontage, polijsten, ontvetten, stripping geplaatst en er glas coating over gezet. Tevens bestelde de klant bij ons andere led knipperlichten, led clear achterlicht en spiegels die we metten mee monteerden.

— Yamaha - MT9 —

Herstellen schade tank & glas coating

Deze zo goed als nieuwe machine had een accidentje gehad, namelijk de GPS was op de tank gevallen met als gevolg lak weg. Lak herstel hebben we laten doen door één van onze vaste partners. Vervolgens alles nog eens gepolijst en een glas coating aangebracht.

— Honda - African Twin —

Beschermende Glas Coating

Deze machine heeft er al enkele winters opzitten en wordt dagelijks gebruikt door weer en wind, zomer en winter. De eigenaar vond het nu wel tijd om hem eens grondig onder handen te laten nemen en meteen ook een bescherming te laten aanbrengen voor de komende jaren.

— Laverda - 750s Formula —

Herstel na ongeval

Deze geweldige machine op leeftijd kwam binnen nadat deze was aangereden. Gevolg schade aan de kuip, pinkers, clip-on,.... in samenwerking met men vaste partners deze machine terug in orde gezet. Linker kuipdeel terug laten spuiten, natuurlijk zou dit voor te veel verschil zorgen met de rest! Na de nodige onderhandeling met de verzekering en hun expert dan toch het akkoord gekregen om de rest ook een polijst beurt en Glas coating te geven om de verschillen weg te werken.

— Aprilia - RSV4 —

Luxe behandeling Polijsten & Glas Coaten

De eigenaar van deze prachtige gelimiteerde machine onderhoud zijn machine maniakaal! Doch stoorde hij er zich mateloos aan dat er reeds swirls en fijne krasjes in de lak verschenen terwijl hij echt wel oplet. We hebben deze mooie na een grondige poets & polijstbeurt, voorzien van een 3 laags glas Coating. Deze machine glanst weer, zelf harder dan nieuw en is nog eens voor enkele jaren beschermd ook!

— Harley Davidson - Road king —

Luxe Behandeling polijsten & Glas Coaten

Deze mooie 2é hands HD Road King kwam binnen voor een luxe behandeling. Hoewel hij netjes opgepoetst was door de dealer, waren nogal wat gebruik sporen zichtbaar zowel in de lak als chroom. Na een grondige poets, polijst beurt van lak & chroom is er ter bescherming een Glas Coating aangebracht op de lak & chroom voor een langdurige bescherming.

Ook had de eigenaar graag een logo van keuze op de tank gehad, daar hebben we voor gezorgd en onder de Glas Coating aangebracht.

— Ducati 1199s - 25y Anniversario  —

Foggy Replica

Na het zien verschijnen van de nieuwe Ducati V4 25y Anniversario hebben we deze in replica gemaakt op de 1199s. Dit aan de hand van de foto's gevonden op het net. 

— YAMAHA - R6 —

Glas Coating & Wrappen onderdelen in Carbon

Deze machine wordt dagelijks gebruikt, ook bij slecht weer! Hier heeft het lakwerk onder geleden en was merkbaar en stoorde de eigenaar. Na een grondige poetsbeurt werd het ons duidelijk. We hebben eerst een grondige polijst beurt uitgevoerd en vervolgens een duurzame Glas Coating aangebracht. tevens was er gevraagd om enkele onderdelen van een Carbon Wrap te voorzien. 

— BMW GT1600 —

Coaten Zwarte plastiek & polijsten uitlaat

Deze nieuwe occasie was in een technische superconditie, helaas door inwerking van de zon was alle zwarte ABS plastiek grijs uitgeslagen en deed afbreuk aan de rest van deze motor. Na een zeer grondige opkuis behandeling hebben we alle zwarte ABS met een coating behandeld. hier en daar wat lak gepolijst en ook de uitlaten een polijst beurt gegeven. Nu kunnen we spreken van een nieuwe occasie!!!

— DUCATI Monster 620 Dark Edition —

Matte Versie

Deze Monster Dark Edition had een zeer grondige poetsbeurt nodig na een lange periode stil gestaan te hebben. Eerst hebben we er een laag foam overgelegd en laten inwerken, na het afspuiten was het grof vuil weg en konden we een handwas doen zonder nog meer krassen te veroorzaken. Na de handwas en drogen konden we eindelijk aan de opfrissing van de Matte lak en alle plastiek onderdelen beginnen. Met een beperkt budged zijn we er toch in geslaagd een mooi resultaat neer te zetten, we hadden nog wel wat verder kunnen gaan!!!!

— TRIUMPH - Street triple —

Matte Glascoating

Ik werd gecontacteerd met de vraag of een mat zwarte motor met enige glas vlekken terug egaal mat kon gezet worden? 2é vraag was of er tegen dit verschijnsel iets kon gedaan worden? Het antwoord was 2 delig en niet zo simpel. Het antwoord op vraag 1 was ik dien dit eerst te zien, afhankelijk van hoe blinkend de vlekken waren zou ik kunnen inschatten of het nog goed zou komen. Het antwoord op vraag 2 was makkelijker, door een matte Glascoating over de matte lak te zetten kan dit voorkomen worden tot wel 4 jaar lang! Het vuil hecht zich niet meer aan je lak, het poetsen gaat makkelijker en wanneer je toch wat harder moet schrobben doe je dit op de coating en niet op je lak.

Eénmaal de motor aangeboden leek het me nog doenbaar, deze klant heeft dan ook snel besloten om zijn prachtige TRIUMPH te laten behandelen. Het resultaat mag er zijn, alle glansvlekken zijn verdwenen!!! Op zijn vraag hebben terwijl een op maat gemaakte carbon look tankbescherming aangebracht. 

— HONDA CBR1000-R —

Glascoating

een zwarte motor is altijd prachtig maar zo fragiel, je ziet er alles op. De eigenaar van deze prachtige machine ergerde zich matig aan al de swirls, poets krasjes en putjes van steenslag. de vraag was of een Glascoating de oplossing was? Glascoating is geen wonder middel maar toch 1 van de beste producten om het één en ander tegen te houden. Het begint altijd met de bestaande lak zo strak en netjes mogelijk te zetten door waar nodig grondig te polijsten. Vervolgens een grondige ontvetting en hebben we deze mooie zwarte machine behandeld met een Glascoating. Zie zelf het resultaat. Met deze totaalbehandeling van polijsten en coaten zal hij lang kunnen genieten en veel minder kans op swirls en toestanden hebben. 

— BMW R1250-R - GlasCoating —

Een fonkel nieuwe BMW R1250 - R, alvorens er van te gaan genieten toch eerst even van een GlasCoating voorzien. Gelet dat de Dummy tank uit zowel glans als matte lak bestaat, deze van een glans en matte glas coating voorzien.

— DUCATI Panigale 1199s —

In detail gepoetst en behandeld met Ceramische Coating

— HONDA CBR900 RR —

GEPOLIJSTE VELGEN EN FRAME

— HUSABERG 650 —

Gepolijste achterbrug en wielen

— SUZUKI GSXR 750 —

Gepolijste Velgen en frame

— Glas Coating BMW 1200R —


Deze BMW 1200R wordt dagelijks gebruikt voor woon werk verkeer en is een 8Jaar. Deze is eens flink onder handen genomen met een grondige poetsbeurd en een Glas Coating behandeling. zoals je kan zien op de foto's is deze weer in nieuw staat, niet alleen de lak maar ook de koffers die er weer als nieuw uitzien.

— DUCATI - Panigale V4 Speciale Glas Coating —


Deze klant had zijn DUCATI Panigale V4 Speciale reeds ingereden. tijdens deze eerste 1000Km kreeg hij reeds sporen van steenslag! Om verdere schade te voorkomen deze behandeld met een Glas Coating van Gyeon.

Beter was het geweest om de motor toen hij nieuw was meteen te aten Glas Coaten, dan had hij de reeds aanwezige steenslag schade niet gehad.

https://www.motor-coating-wrapping.be